#SOBE BJELOVAR,PRIVATNI SMJEŠTAJ BJELOVAR,PRENOĆIŠTE BJELOVAR,DNEVNI ODMOR,Holiday rentals, Private accommodation, Rooms - #SOBE BJELOVAR, PRIVATNI SMJEŠTAJ BJELOVAR,PRENOĆIŠTE BJELOVAR,DNEVNI ODMOR BJELOVAR,Holiday rentals, Private accommodation, Rooms

Idi na sadržaj

Privatni Smještaj / Sobe Bjelovar-Sobe Divić
Raspolaže s dva smještajna objekta registrirana kao sobe u domaćinstvu i to:        
SOBA 1.
jednosoban stan 25 m2 koji se nalazi u ulici Ivana Mažuranića 4 u Bjelovaru, opremljen s dva kreveta + pomoćni (po potrebi), kupaonicom (tuš kadom,WC), centralnim grijanjem, predsobljem u kojem se nalazi mini kuhinja, TV-om i stalnim pristupom internetu kao i radio cd-om. 100 m od sobe-stana je Gradska uprava Grada Bjelovara i Visoka tehnička škola, STRUČNI STUDIJ SESTRINSTVA i Turistička zajednica Grada Bjelovara. Preko puta smještaja je Kulturno & multimedijski centar Bjelovar. Osim samog noćenja nudimo Vam mnoštvo podataka o turističkoj ponudi Bjelovarskog kraja.
SOBA 2.
jednosoban stan 24 m2 koji se nalazi u Franjevačkoj ulici 11a u Bjelovaru, opremljen s dva kreveta, kupaonicom (tuš kadom,WC), centralnim grijanjem,TV-om i stalnim pristupom internetu i klima uređajem.

Preko puta stana se nalazi Opća bolnica Bjelovar, na udaljenosti od 200 do 300 m nalazi se nekoliko trgovačkih centara, Gradska tržnica i niz drugih sadržaja kao i Specijalistička ordinacija za internu medicinu primarijusa Mislava Klobučića.

Dobro nam došli !
Nazad na sadržaj